«Andreea Mantea jecmăneşte bărbaţii şi e o distrugătoare de căsnicii!». Cine o acuză din nou pe vedeta tv!

24 octombrie 2013 5:40   Actualitate
Ultima actualizare:

Andreea Mantea este pusă la colţ după ce a intrat în scandal cu mama fostului iubit. Bruneta este din nou atacată de o femeie pe care a jignit-o în trecut.   

O altă mamă jignită de Andreea Mantea, care a preferat să nu-şi devăluie identitatea, a povestit pentru ziarulring.ro că vedeta TV se foloseşte de bărbaţi şi apoi le dă papucii. 

"M-a intrigat foarte tare Andreea. Eu o cunosc bine, face pe naiva şi pe neştiutoarea. E aşa cum a spus mama lui Ştefan, nu e decât pentru ea. Nu ştie decât să jecmănească bărbaţii de bani, iar când nu mai au bani să-i plătească ratele sau mofturile nu mai sunt buni.

E doar pentru bani, îşi urmăreşte scopul şi atât. Pe de-o parte, e deşteaptă, îi fraiereşte cum vrea ea. La televiziuni face pe sfânta, dar minte cu neruşinare. După ce le mănâncă banii, le dă cu şutul în fund, nu iubeşte pe nimeni", a afirmat femeia.

De asemenea, femeia susţine că brunetei îi place să îşi bage nasul în căsniciile altora. Nici cu părinţii unui fost iubit nu s-a înţeles sub nicio formă.

"Andreea a spus că niciodată nu a despărţit o familie, că nu se bagă în căsnicii. Total fals! Cunosc oameni care s-au despărţit din cauza ei, iar ea ştie despre cine vorbesc.

Nu ştie decât să bage intrigi, să strice casele oamenilor. E o distrugătoare de căsnicii. Minte cu neruşinare! Iar mama lui Ştefan nu e prima mamă cu care s-a certat. Mai cunosc părinţi cu care nu s-a înţeles şi care nici măcar nu o primeau în casă. Bine, asta la începutul relaţiei ei cu persoana respectivă. Nu vreau să intru în detalii", a încheiat aceeaşi sursă. Am încercat să vorbim cu Andreea Mantea, dar aceasta refuză orice dialog.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Ce spune fosta iubită a lui Ştefan Stan despre mama artistului

Andreea Mantea, despre relaţia cu mama lui Ştefan Stan: «Mă făcea cu ou şi cu oţet fără motiv»

«Andreea Mantea, o borfelină târâtă de jumătate de Bucureşti!». Cine o atacă pe fosta iubită a lui Ştefan Stan!

Mai multe