Andreea Mantea, noi dezvăluiri despre relaţia cu Ştefan Stan: «Eu l-am iertat, dar...»

5 iunie 2014 19:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Andreea Mantea şi Ştefan Stan au reprezentat un cuplu foarte frumos în showbiz-ul românesc, însă, iubirea lor s-a terminat brusc. Acum, vedeta l-a iertat şi a înţeles că viaţa merge mai departe.

"Burlăciţa" din prima ediţie a emisiunii de la Antena 1 este Andreea Mantea, care a avut parte de o viaţă amoroasă cu năbădai, dar acum a trecut mai departe, iar cu ajutorul acestui show, vrea să-şi găsească marea dragoste.

"Relaţia cu Ştefan a fost o poveste de dragoste foarte frumoasa, am crezut în el, în noi, ne-am mutat repede împreună, dar nu am vorbit de căsătorie, era de la sine înţeles. A fost atât de frumos încat nu mi-a venit să cred că s-a terminat. La două săptămâni după ce am fost cerută în căsătorie... m-a înşelat. Am simţit că în momentul ăla totul s-a destrămat. Mereu m-am întrebat de ce s-a întâmplat. L-am iertat şi am încercat să merg mai departe, dar mi-am dat seama că iertarea înseamnă cu totul altceva. Eu l-am iertat, dar fiecare să-şi vadă de treaba lui", a povestit Andreea Mantea pentru Antena 1.

Mai multe