Andreea Mantea şi Ştefan Stan au uitat de nuntă

19 mai 2013 16:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Au anunţat cu surle şi trâmbiţe că-şi pun pirostriile şi l-au rugat pe Cristian Popescu Piedone să le fie naş. Acum, deşi s-au împăcat, planurile de nuntă ale Andreei Mantea (26 de ani) şi ale lui Ştefan Stan (35 de ani) au rămas în pom. Ba mai mult, primarul sectorului 4 nu a primit nici un semn de la cei doi.

A făcut cea mai mare greşeală după ce şi-a „tradus" logodnica cu Laura, o admiratoare care îl urmărea de aproape doi ani. Ştefan Stan, cel care a câştigat prima ediţie a concursului „Vocea României", a călcat pe bec, iar Andreea Mantea a aflat de aventura celui care ar vrea să-i devină soţ, la scurt timp după ce acesta i-a pus pe deget inelul de logodnă. Planurile lor bine stabilite de a ajunge în faţa ofiţerului stării civile şi mai apoi la altar au rămas „în aer". După mai multe zile de tensiune în cuplu, prezentatoarea de la Kanal D a făcut pasul cel mare şi l-a iertat pe cântăreţul infidel înainte de Paşte, dar i-a impus câteva condiţii, iar cea mai importantă este cea prin care Ştefan Stan ar trebui să-i demonstreze că o merită.

Totuşi, mult trâmbiţata lor nuntă a rămas în coadă de peşte. „Andreea nu se mai gândeşte la măritiş. Spune că Ştefan e într-o perioadă de probă şi că abia după ce va trece de ea vor discuta despre planurile de viitor", a declarat, pentru Click!, o prietenă din apropierea celor doi. Nici pe cel care avea să le fie părinte spiritual, Cristian Popescu Piedone, nu l-au sunat să-i spună ce au de gând să facă în toamnă, când programaseră cununia: „De când s-au împăcat, Andreea şi Ştefan nu l-au mai sunat pe Piedone să discute. Deocamdată nu se mai aude de nici o nuntă şi nici nu cred că se va întâmpla prea curând".

Ştefan Stan nu mai are voie să-şi viziteze des mama

Imediat după ce l-a iertat pe Ştefan că i-a fost infidel, Andreea i-a mai pus o condiţie iubitului: să nu mai asculte tot ce spune mama lui. Mihaela Soare, mama lui Ştefan, nu a avut-o la inimă pe Andreea din prima clipă şi nu a ezitat să arate acest lucru, din acest motiv vedeta de la Kanal D, care nu a putut trece peste acest lucru, i-a interzis iubitului să o mai viziteze pe cea care i-a dat viaţă.

„Ştefan este singurul sprijin pentru ea, mai ales că pensia pe care o primeşte nu-i este suficientă pentru a se întreţine. Mihaela Soare a divorţat de soţul ei, cu mulţi ani în urmă, iar Ştefan are doi fraţi vitregi din partea tatălui, cu care nu ţine legătura", ne-a spus o sursă din apropierea solistului.

Mai multe