Andreea Marin a bruscat-o pe Natalia Mateuţ într-un restaurant!

2 septembrie 2011 8:08   Actualitate
Ultima actualizare:

Andreea Marin se afla într-un restaurant, unde lua masa cu o prietenă, când a fost surprinsă de o echipă de paparazii, în frunte cu Natalia Mateuţ.

UPDATE 15.50 Într-un interviu acordat la Realitatea TV, Andreea Marin a explicat că nu poate să stea cu mâinile în sân când vine vorba despre intimitatea ei.

"Ei au început să filmeze de când au intrat în restaurant. Nu mi-a cerut voie să mă filmeze. Eu i-am spus clar că nu vreau să fiu filmată, e ilegal să filmezi pe cineva fără voia sa. Nu mi se pare normal ca într-un loc ca un restaurant sau altceva să fii filmat sau să faci publicitate pe spatele cuiva. Patronii de astfel de loc trebuie să aibă grijă de clienţii lor", a spus Andreea.

CITEŞTE AICI CE A MAI DECLARAT ANDREEA MARIN

Andreea Marin a fost abordată de Natalia Mateuţ pentru un interviu, la emisiunea Cancan TV de la Kanal D, însă a refuzat cu vehemenţă să scoată vreun cuvânt.

Discretă, «Zâna» s-a ridicat de la masă şi şi-a rugat prietena să facă acelaşi lucru. Ea a încercat să iasă într-un mod civilizat din restaurant, însă, Natalia Mateuţ a urmărit-o şi a asaltat-o cu mai multe întrebări.

Citeşte şi:

Andreea Marin, în scandal cu Natalia Mateuţ: «E doar o fată care a fost arestată în străinătate»

La un moment dat, fiindcă i se pusese în cale, Andreea a împins-o la o parte pe reporteriţă ca să poată să treacă, asta după ce l-a rugat pe responsabilul restaurantului să ia atitudine în situaţia creată: "suntem clienţii dumneavoastră, da?".

Natalia Mateuţ a explicat că a vrut doar să afle dacă Andreea se simte mai bine, ştiind că a avut o problemă gravă de sănătate.

Mai multe