Andreea Marin a filmat în Ciad pentru noua ei emisiune TV

15 mai 2012 5:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Andreea Marin Bănică a povestit episoadele amuzante prin care a trecut în Ciad, acolo unde a filmat pentru emisiunea  pe care o va avea la Realitatea TV.

Realizatoarea tv spune că are ritual atunci când pleacă în călătorii:  „Primul popas în drumul meu spre Ciad a fost aeroportul din Roma. E un obicei pe care îl am la fiecare plecare: la prima oprire îmi iau «carneţelul norocos» pe care-l folosesc apoi ca jurnal de călătorie. Aşa s-au adunat carneţele colorate din întreaga lume, le cunosc după cotor, după miros, doar la atingere", a povestit Andreea Marin Bănică, pentru Ziarul Ring.

Vedeta a povestit cum a fost plimbată cu o maşină foarte veche, dar într-un final efortul s-a meritat. „Mai târziu, prima întâlnire cu medicul român care m-a făcut să străbat pământul până în inima moartă a Africii şi primul contact cu Ciadul au avut loc într-o maşină, care mergea la fel de bine precum o căruţă, şi cu un şofer ale cărui umor şi detaşare reprezintă contrastul atât de necesar pentru a rezista în faţa vieţii aride pe care populaţia de acolo o trăieşte. În final, pot spune că a meritat din plin efortul de a călători o zi şi jumătate pentru a-l întâlni pe acest om extraordinar; a fost o experienţă de neuitat, precum şi o lecţie de viaţă; veţi înţelege mai bine de ce spun asta pe 1 iunie, la Realitatea TV, când veţi afla întreaga lui poveste", a mai spus Andreea.

Mai multe