Andreea Marin Bănică a refuzat un pictorial nud din cauza contractului cu TVR

10 octombrie 2011 5:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Dan Silviu Boerescu a fost 12 ani redactor-şef al «Playboy» România şi a lansat în showbiz o mare parte din fetele care ţin prima pagină a ziarelor.

D.S.  Boerescu a povestit episodul în care Andreea Marin i-a spus că nu poate să pozeze în revista pentru adulţi din cauza contractului pe care îl avea cu TVR.

"A fost foarte interesant. Acum vreo 10 ani ne-am întâlnit cu o ocazie publică şi de-abia se lansase «Playboy» (în România - n.r.). M-a tras deoparte şi mi-a zis: „Să nu mă suni niciodată să-mi propui un pictorial fiindcă am un contract foarte ferm cu domnul Lazarov prin care mi se interzice asta explicit". Deci, ea a dezambiguizat lucrul acesta din start şi nu i-am propus niciodată să pozeze", a declarat Boerescu, pentru Ziarul Ring.

Berescu a declarat că nu a revenit cu propunerea adresata Andreei Marin de a poza goală, din cauza imaginii pe care şi-o crease.

"Îşi crease un anumit tip de imagine pe care ar fi putut fi şi păcat să îl exploateze în direcţia asta a nudităţii, fie ea şi artistică. Ţin minte că eram acum vreo 12 ani, în Deltă, la pescuit, şi stăteam în gazdă la un bătrân lipovean. Era sâmbătă seara şi dintr-odată l-am văzut că sare aşa brusc şi zice: „Încep surprizele!". Un om la 80 şi ceva de ani! Nu mi-am închipuit în veci că e racordat la fenomenul mediatic. Asta era Andreea Marin pentru anumiţi oameni, o icoană", a mai spus D.S. Boerescu.

Mai multe