Andreea Marin, cu tocuri cui prin gropile din Ferentari

24 martie 2011 16:18   Actualitate
Ultima actualizare:

Andreea Marin a mers, miercuri, să viziteze o şcoală generală din cartierul Ferentari, unde  avut o întâlnire a fundaţiei sale Şcoala Mamelor.

Diva pusă la patru ace a dat însă piept cu noroaiele şi mizeria din zonă, fiind pe punctul de a-şi rupe tocurile cui într-o groapă.

"Zâna" a trăit o adevărată aventură, miercuri, în cartierul Ferentari din Capitală, mai ceva ca-n Africa. Îmbrăcată elegant, cu haine de firmă, şi încălţată cu pantofi cu tocuri cui de aproape 12 centimetri, Andreea a mers să viziteze Şcoala nr. 136, unde trebuia să participe la o întâlnire organizată chiar de fundaţia sa, Şcoala Mamelor.

CITEŞTE ŞI:

De ce nu revin divele în TV? «Rădulescu şi Marin caută emisiuni prea complicate»

De 8 martie, Andreea Marin a plâns în amintirea mamei

Andreea Marin: «Ştefan are o amantă? Îmi vine să râd!»

“Zâna“ a fost la o şcoală care arăta ca după bombardamente

Zâna a avut o viziune sumbră atunci când s-a dat jos din luxosul său bolid, marca BMW. Toată zona era înţesată de gropi şi noroaie.

Ca să ajungă la şcoală, soţia lui Ştefan Bănică junior şi-a testat calităţile de balerină când a trebuit să sară graţios peste un şanţ, riscând să-şi rupă tocurile pe la pantofii pe care dăduse câteva sute de euro.

Întâlnirea cu mamele a durat aproximativ două ore, la ieşirea din şcoală copiii bulucindu-se în număr foarte mare pentru a obţine autografe de la divă, chiar dacă au chiulit în masă de la lecţii.

VEZI AICI MAI MULTE POZE CU "ZÂNA" PE TOCURI PRIN NOROI

Mai multe