Andreea Marin îşi lucrează la sală fundul lăsat - FOTO

14 noiembrie 2012 17:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Andreea Marin (38 de ani) şi-a însuşit criticile cârcotaşilor care au remarcat că fosta „Zână a surprizelor" a luat proporţii. După ce s-a afişat la un eveniment monden într-o rochie mulată, care îi evidenţia formele rotunjoare, vedeta şi-a pus ambiţia să-şi recapete silueta de altădată. Ea fost surprinsă de fotoreporterii Click! câteva zile la rând în timp ce mergea la o sală de fitness.

Ani la rând, Andreea Marin Bănică a figurat în clasamentele dedicate celor mai frumoase vedete din România. Iată însă că, de la o vreme, silueta îi joacă feste.

Ca orice femeie care se apropie de 40 de ani, şi Andreea a căzut în capcana câtorva kilograme în plus, cam şase. Răutăcioşii nu au lăsat să treacă neobservate aceste schimbări fizice şi s-au grăbit să comenteze atunci când vedeta a purtat la lansarea colecţiei de modă a Mirelei Stelea o rochie care nu o avantaja.

14 noiembrie

Deşi era neagră, culoare care camuflează kilogramele nedorite, modelul a fost un pic prea îndrăzneţ pentru noile sale forme. Şi pentru că este o persoană ambiţioasă, Andreea a luat rapid măsuri. Ea a fost fotografiată marţi după-amiază şi ieri la o sală de fitness din Pipera.

Chiar dacă a vrut să treacă neobservată, ascunzându-şi chipul în spatele ochelarilor de soare şi fiind îmbrăcată într-o ţinută lejeră, asortată cu încălţămintea sport, Andreea a reuşit să facă vâlvă. Nu bermudele pe care le purta, deşi suntem în luna noiembrie, le-au atras atenţia trecătorilor şi şoferilor care treceau prin zonă, ci efortul pe care „Zâna" l-a depus pentru a-şi parca maşina de teren. Andreea a făcut o mulţime de manevre, timp în care a blocat circulaţia.

2006- Andreea avea o siluetă de  manechin înainte de a naşte

2012- În ultimele luni a ţinut din ce în ce mai greu kilogramele sub control

O şoferiţă orgolioasă, ea a refuzat orice sprijin, deşi câţiva bărbaţi s-au oferit să-i dea o mână de ajutor. Într-un final, după mai multe tentative nereuşite, doamna Marin Bănică a reuşit să-şi lase luxosul autoturism într-o poziţie în care să nu încurce circulaţia.

După expresia încruntată, se poate deduce că manevrele repetate pe care le-a făcut i-au cam pus nervii la încercare. Odată ce a scăpat de maşină, Andreea a intrat glonţ în sala de fitness, pesemne să scape şi de kilograme, dar şi de tensiunea acumulată în timp ce se străduia să-şi parcheze maşina.

Mai multe