Andreea Marin, la un pas de sinucidere. Ce a convins-o să nu facă un gest extrem

7 mai 2014 10:40   Actualitate
Ultima actualizare:

Zâna a vorbit despre aceea perioadă grea din viaţa sa şi a recunoscut că, dacă nu apela la un psiholog, nu ar fi reuşit să treacă pentru gândurile negre. În plus, fiica ei, Violeta, a fost cea care a convins-o că sinuciderea nu e soluţia şi că trebuie să lupte.

"Pentru că m-am neglijat, nu vedeam sensul să îmi acord atenţie. Nicio ruşine, când ai nevoie de ajutor să mergi să apelezi la un om care e antrenat pentru asta. Nu te poţi ajuta singur. Lucrurile vor merge din ce în ce mai rău până vei ajunge să crezi că e mai simpu să îţi iei viaţa. Eram poate prea apăsată de probleme. O despărţire, un divorţ nu e deloc o plăcere, ai de ales care e calea, să cazi într-o tristeţe permanentă sau să te ajuţi. Când ai un copil vrei ca lucrurile să meargă bine pentru el. Ăsta a fost imboldul, am vrut ca ea să fie fericită", a declarat Andreea în cadrul unui interviu acordat emisiunii Star Matinal de la Antena Stars.

Acum Andreea şi-a regăsit liniştea, alături de fetiţa ei şi de noul soţ, Tuncay Ozturk, cu care plănuieşte să aibă încă un copil.

Mai multe