Andreea Marin, sexy la piscină. Uite-o în costum de baie!

9 iulie 2013 13:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Fosta Zână se răsfaţă în aceste zile într-o vacanţă în sudul Italiei. Andreea Marin a postat mai multe fotografii în care apare relaxată la piscină, în costum de baie. 

După cele câteva zile petrecute în Croaţia cu iubitul turc, Tuncay Ozturc, Andreea Marin e din nou în vacanţă. De data aceasta a ales ca destinaţie sudul Italiei, mai exact insula Capri. Vedeta a împărtăşit bucuria ei cu fanii de pe Facebook, cărora le-a arătat, prin câteva fotografii cum petrece în vacanţă.

Vedeta a profitat de vremea însorită şi s-a relaxat la piscină, după un mic dejun copios.

"Un vis pe care mi- l împlinesc doar o dată pe an, dacă sunt norocoasă. După micul dejun, să stau pur şi simplu la soare, cu gândurile mele şi cu o carte bună alături, fără telefon, mail, griji imediate.

Se numeşte răsfăţ, ştiu. Şi fiecare dintre noi îl merită , măcar o dată în an. Nu e nevoie să mergi la capătul lumii pentru asta. Nu aştepta să fii rasfăţat(ă). Dăruieşte-ţi singur(ă) clipe de linişte. Iubeşte-te.

Fă loc pentru pace în viaţa ta, ca să poţi să răzbaţi mai departe", le-a scris ea admiratorilor pe pagina de socializare.

Mai multe