Andreea Marin stă cu iubitul turc pentru bani? Ce insinuări face Radu Banciu

8 iunie 2013 8:44   Actualitate
Ultima actualizare:

După "joaca" de-a despărţirea pe care au făcut-o în această săptămână Andreea Marin şi turcul Tuncay, realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu", de la B1 TV, a venit cu o ipoteză şocantă: "Zâna" ar fi pretins bucuri materiale de la tânărul de 27 de ani.

"Drama s-a dovedit doar o farsă a despărţirii bunului nostru naţional de acest turc tras prin inel farmacist care făcea pe chirurgul în Turcia. Acesta a anuţat pe Facebook că se despart, dar pentru că Andreea Marin nu cunoaşte limba turcă, iar turcul nu cunoaşte nicio limbă, a tradus greşit sau nu l-a înţeles suficient ori turcul nu cotizase suficient.

După primele ieşiri Andreea i-a zis că e prea romantic, s-a tot întrebat unde oare poate să ajungă, după care i-a spus suma: ce vrei măi băieţaş, crezi că mă ţii în braţe, uite asta e suma.

Normal că turcul i-a băgat nişte clişee că nu vroia nimic, iar Andreea i-a zis că nu stă ea, femeia pe care o vrea toată România, cu unul care vrea doar experienţă. Ăsta şi-a luat turcii şi melcii şi s-a cărat, dar a doua zi s-a mai gândit puţin şi a revenit cu oferta, a trimis un sms şi ea probabil i-a zis că în sfârşit ştie să vorbească şi el frumos cu femeile.Cei doi mai continuă o vreme această povestioară, dar fii atent că nu scapi cu o singură cotizaţie, va trebui să mai plusezi din când în când, ce crezi că o ţii pe Andreea Marin cu două bancnote? Doar ţi-a făcut imagine şi asta costă", a spus Banciu, vineri seară.

Citiţi şi: 5 motive pentru care Andreea Marin şi turcul s-au despărţit

Mai multe