Andreea Marin: «Ştefan a mers cu mine la psiholog. Fără el nu m-aş fi dus»

25 iulie 2011 20:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Vedeta a declarat că Ştefan a fost cel care a convins-o să meargă la psiholog.

"Când Mădălina Manole a murit, am conştientizat că ea a trecut, probabil, printr-o situaţie similară cu a mea, numai că eu am avut oameni lângă mine care m-au ajutat. Cel mai mult m-a ajutat soţul meu. Ştefan a mers cu mine la psiholog. Bănuiesc că oricărui bărbat îi este greu să-şi înţeleagă femeia când aceasta este nefericită. Poate să înţeleagă că nefericirea ei e un reproş la adresa lui. Ştefan a trecut peste aceste sentimente şi a înţeles că trebuie să meargă cu mine la psiholog. Fără el nu m-aş fi dus", a mărturisit Andreea Marin Bănică, la emisiunea "Sinteza zilei", de la Antena 3.

Fosta prezentatoare a emisiunii "Surprize Surprize" a declarat că a ascuns faptul că a apelat la ajutorul unui psiholog pentru că nu a dorit "să-îi plângă nimeni de milă".

"Nu am vrut să ştie nimeni că am mers la psiholog. Eu nu vreau să mă plângă nimeni. Mama m-a învăţat că atunci când am o problemă, trebuie să zâmbesc. Bineînţeles, pe umărul celor dragi poţi să pui capul şi să plângi, însă nu trebuie să ştie toată lumea problemele mele", a spus fosta prezentatoare TV. 

Andreea Marin a afirmat că depresia este o boală şi că trebuie tratată cu atenţie.

"Cei care o judecă aspru pe Mădălina Manole pentru faptul că s-a sinucis, sau pe alţii, ar trebui să fie mai atenţi cu propria persoană. Depresia este o boală care ne paşte pe toţi, săraci sau bogaţi. Toţi putem să cădem pradă depresiei, să nu o identificăm la timp, să nu fim capabili să căutăm ajutor. Cei din jurul nostru pot să nu realizeze că suntem afectaţi de depresie. Pot să-ţi spună că ai tot ce-ţi trebuie, că nu-ţi lipseşte nimic. Şi au dreptate, însă ceva se întâmplă, ca o forţă care te cuprinde, ca o gheară care te strânge şi nu poţi să o stăpâneşti", a mărturisit Andreea.

Citeşte şi:

Andreea Marin a suferit ani buni de o boală misterioasă. Medicii noştri nu şi-au dat seama ce are!

Andreea Marin vorbeşte despre boala de care suferă: «Nu este cancer»

Andreea Marin: «Lupt ca bolnavii să ajungă mai uşor la spitale din străinătate»

Mai multe