Andreea Marin, super-partidă pentru iubitul tinerel

29 mai 2013 15:54   Actualitate
Ultima actualizare:

Ce bărbat nu şi-ar dori lângă el o femeie frumoasă, celebră şi cu bani? Andreea Marin întruneşte toate aceste atuuri, motiv pentru care poate fi considerată o partidă bună pentru iubitul ei turc, fizioterapeutul cu 12 ani mai tânăr, Tuncay Ozturk.

Mare noroc pe capul simpaticului doctor turc de care Andreea Marin e nedespărţită în ultimele zile! Iubita lui are o avere demnă de invidiat, spre deosebire de el, care la 26 de ani e la începutul carierei! Faptul că Andreea Marin (38 de ani) şi-a păstrat de-a lungul anilor o imagine imaculată, dar şi seriozitatea i-au adus venituri considerabile. Andreea a devenit, încet, dar sigur una dintre vedetele de top, remunerate pe măsură în orice activitate s-ar fi implicat.

O răsfăţată a sorţii, după trei ani în care a prezentat Jurnalul de la TVR, Andreei i-a fost dată pe mână emisiunea "Surprize, surprize", care a fost rampa ei de lansare. Formatul s-a dovedit unul de success, iar odată cu audienţa emisiunii, a crescut şi salariul Andreei, care avea atribuţii esenţiale în bunul mers al producţiei: era prezentator, producător şi director.

Click! a dezvăluit, în urmă cu trei ani, că în anul 2007, vedeta a ajuns la câştiguri fabuloase: ar fi încasat de la TVR, conform unor surse, 100.000 de euro lunar numai pentru a reprezenta imaginea acestei instituţii, sumă la care se adăuga şi salariul. Astfel, într-un singur an, încasa cel puţin 1,2 milioane de euro. Vedeta a prezentat acest show timp de nouă ani, iar longevitatea emisiunii i-a adus bani mulţi. În paralel, Andreea a mai avut şi alte activităţi, tot contra unor sume generoase, dezvoltându-şi, însă, şi propriile afaceri, fiind principal acţionar şi director general al unui important trust de media şi PR.

CV-ul vedetei nu se încheie, însă, aici, aproape fiecare proiect nou aducându-i şi venituri substanţiale. Câştiguri importante i-au revenit şi din reclame. Vedeta a fost promotor al unor branduri de renume: Garnier- L'Oreal, BMW Automobile, Cartier pentru MicriGold (bijuterii şi accesorii), Procter& Gamble- Head& Shoulders, LG, Unicredit Ţiriac Bank etc. Andreea stă foarte bine şi la capitolul proprietăţi imobiliare. În perioada în care a fost căsătorită, împreună cu soţul ei, Ştefan Bănică, a investit în construirea unui bloc din zona Aviatorilor, evaluat la două milioane de euro. Cei doi au locuit împreună într-o vilă din cartierul Tei şi aveau şi o casă de vacanţă la Telega (judeţul Prahova). În plus, Andreea deţine o vilă în Pipera, unde s-a şi mutat după despărţirea de Bănică.

Andreea a recunoscut relaţia cu Tuncay

Întrebată de reporterul unei televiziuni dacă este fericită în noua postură, cu referire la tânărul Tuncay Ozturk, Andreea Marin a răspuns zâmbind: "Sunt fericită, dar nu în noua conjunctură din viaţa mea, fiindcă nu e nouă, e doar nouă pentru voi".

S-au cunoscut la clinica din Turcia

Cu toată această avere impresionantă pe care o are, Andreea nu a căutat să-și refacă viața alături de un bărbat potent financiar. Ea a preferat să aibă alături un partener mai tânăr cu 12 ani, chipeș și cu o carieră promițătoare. Cam acesta ar fi portretul iubitului său, specialistul fizioterapeut şi osteopat Tuncay Ozturk, care lucrează la clinica Acibadem din Istanbul.

Aceasta este clinica din Turcia unde s-a tratat vedeta

Deși este angajat la o instituție medicală de renume, cu siguranță veniturile iubitului Andreei nu au cum să le echivaleze pe cele ale vedetei noastre. Cei doi s-au cunoscut chiar la clinica medicală, acolo unde Andreea mergea cam o dată la trei luni, încă de acum un an, pentru a-şi rezolva problemele medicale la coloană.

Vilă de lux şi super-maşină

Andreea Marin trăieşte în lux şi după despărţirea de Bănică jr, unul dintre cel mai bine plătiţi artişti din România. Ea are o vilă în Pipera, un super-BMW şi câştigă în continuare bani frumoşi din afaceri.

Mai multe