Andreea Perju şi Ana Odagiu, asistente la «iComedy»

11 noiembrie 2013 17:48   Actualitate
Ultima actualizare:

Noul sezon de la „iComedy” revine pe micile ecrane din 22 noiembrie. Duminică, postul Antena 1 a anunţat cu surle şi trâmbiţe că noul format al show-ului prezentat de acum înainte doar de Mikey Hash o va avea asistentă pe actriţa Ioana Blaj, iubita producătorului Ducu Ion.

„Am avut un casting şi am ales două tinere actriţe. Una dintre ele este Ioana Blaj", a declarant Mikey Hash. Totuşi, nici vorbă de aşa ceva. „Am fost la casting, e adevărat.Ca actor, te duci la toate castingurile. Nu am ştiut că este vorba despre un rol permanent, ci despre unul episodic. Oricum, nu m-au sunat să mă anunţe nici că am luat castingul, nici că nu l-am luat", a declarat Ioana Blaj, ieri, pentru Click!

Reprezentanţii postului Antena 1 şi-au cerut scuze pentru confuzia creată şi au motivat încurcătura: „Producătorii au fost foarte încântaţi de Ioana, apoi au aflat că ea are şi alte proiecte, cu trustul PRO. Nu au mai putut să o ia, ca să nu apară şi la noi, şi la postul concurent în acelaşi timp. Însă am apucat să anunţăm că Ioana Blaj va fi în emisiune înainte să aflăm că decizia a fost schimbată". Surse din Antena 1 au spus, pentru Click!, că asistenta care va fi în locul Ioanei Blaj este Andreea Perju, iar cealaltă se numeşte Ana Odagiu.

Mai multe