Andreea Popescu, mărturisiri dureroase despre moartea tatălui: «Cel mai mare regret este...»

6 iunie 2014 5:15   Actualitate
Ultima actualizare:

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, a trecut prin momente dureroase în urmă cu o lună, când tatăl ei a murit după o lungă luptă cu cancerul.

Bruneta a vorbit pentru prima dată despre trecerea în nefiinţă a părintelui său, în cadrul ediţiei de joi a emisiunii "Agentul VIP". Andreea încă îşi găseşte cuvintele cu greu şi e foarte afectată de moartea tatălui ei. Dansatoare a mărturisit că cel mai mare regret e că a plecat mult mai devreme dintre cei dragi. În plus, pentru a fi lângă părintele ei, diagnosticat ucu cancer în urmă cu un an, Andreea a renunţat la tot.

"Cel mai mare regret pe care îl am este că s-a dus atât de repede şi a fost extrem de greu pentru toată lumea. În urmă cu un an, el a fost depistat cu cancer la pancreas, iar ultima lună a fost cea mai grea, din viaţa lui. Am fost greu pentru toţi, am renunţat la tot ce aveam de făcut pentru a sta cu el. Tata m-a iubit necondiţionat, chiar dacă părinţii mei s-au despărţit când aveam 16 ani. El a fost alături de mine şi fratele meu chiar şi când s-a recăsătorit", a povestit Andreea, la Antena Stars.

Mai multe