Andreea Raicu a pozat pentru doi fotografi celebri la London Fashion Week

20 februarie 2013 17:16   Actualitate
Ultima actualizare:

Vedeta de televiziune a avut parte de o experienţă deosebită la Săptămâna Modei de la Londra. Andreea Raicu a mărturisit că a fost impresionată de eveniment şi, mai ales, a reuşit să atragă atenţia a doi fotografi consacraţi.

„Au fost 3 zile pline la London Fashion Week in care am trait cat pentru o saptamana. Mi-ar placea sa va pot reda fidel atmosfera dinaintea show-urilor, din timpul si de dupa prezentari, dar e greu de descris in cuvinte energia de acolo. Totul vibreaza. Este o lume plina de culoare, atat de multi oameni care au o singura preocupare in aceasta perioada: moda", a povestit Andreea Raicu.

"Inainte de prezentari e un adevarat spectacol de fiecare data. E plin de bloggeri, jurnalisti si fotografi care asteapta sa imortalizeze cele mai frumoase, speciale, excentrice tinute. Intalnesti fotografi cunoscuti de streetsyle de la Vogue, Marie Claire, Elle, Grazia, Style.com. I-am vazut pe Scott Schuman/Sartorialist, pe Judith Watt (istoricul de moda), pe Tommy Tom/InStyle, pe Guerre/Marie Claire, pe Diego Zuko/ Harper's Bazaar... Ultimii doi, fotografi renumiti de streetstyle, m-au surprins chiar inainte sa intru la show-uri" , a explicat vedeta de la Prima TV.

Andreea Raicu, fotografiată de K.E. Guerre (Marie Claire)

Mai multe