Andreea şi Keo s-au împăcat? «Până pe 7 mai se căsătoresc»

27 mai 2014 14:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Vărul lui Keo a declarat în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii „La Măruţă" că Andreea Bălan s-a împăcat cu artistul, care ar fi înşelat-o cu o cântăreaţă. Bărbatul a spus că cei doi s-au sărutat când s-au văzut şi că i-a lăsat într-un cadru romantic.

Invitat în platoul emisiunii „La Măruţă", vărul lui Keo a dezvăluit detalii picante din relaţia Andreei Bălan cu artistul. Bărbatul se arată încrezător în împăcarea celor doi şi spune că Keo se străduieşte în fiecare zi să o recucerească pe Andreea Bălan.

„Asta e ultima noapte de război, prima noapte de dragoste. O sticlă, două pahare pe masă, o cină romantică, cred că se înfiripă iarăşi ceva. Am fost cu iubita vărului meu, Andreea Bălan.

M-am întâlnit cu ea accidental într-un mall şi am profitat de asta şi am discutat cu ea, să punem la punct câteva lucruri. Mi-a spus că vrea să vină să aibă o discuţie cu Keo. I-am lăsat pe amândoi în casă, în armonie, pe terasă. S-au sărutat. Keo face tot ce poate să o recucerească: îi pune flori la uşă. Recunoaşte că a greşit. Ştie că a pus-o pe Andreea într-o situaţie delicată. Şi Andreea l-a pus pe el într-o astfel de situaţie după tot scandalul iscat. Cred că până pe 7 mai se căsătoresc", a spus vărul lui Keo pentru „La Măruţă".

Ce spune Andreea Bălan despre căsătoria cu Keo

Mai multe