Andreea Spătaru, pipăită de brazilianul Antonio la «Dansez»

28 martie 2010 16:46   Actualitate
Ultima actualizare:

Andreea Spătaru a dansat vineri într-o rochiţă minusculă, care i-a lăsat la vedere funduleţul şi silicoanele. Partenerul ei a fost tot timpul cu mâinile pe trupul superbei blonde. Vai de săracul iubit!

Frumuşelul cuplu Andreea Spătaru şi Antonio Dos Santos are toate şansele să câştige această ediţie a concursului „Dansez pentru tine" (PRO TV), dacă o ţine în acelaşi ritm.

Crezi că Andreea şi Antonio vor câştiga concursul "Dansez pentzru tine"? Comentează pe forum!

Brazilianul Antonio are dansul în sânge, aşa că vineri seară a învârtit-o pe senzuala Andreea, la proba de salsa, ca pe o clătită.

Antonio a pipăit-o pe Andreea la proba de salsa,că, deh, aşa e dansul

Până şi Beatrice Rancea şi Cornel Patrichi, pretenţioşii membri ai juriului, au fost impresionaţi de prestaţia lor, acordându-le note de 9,5. Andreea şi celelalte concurente au primit undă verde de la organizatori de a purta haine mai sexy decât săptămâna trecută.

Ce o fi zis Sorin Marica, iubitul Andreei, când Antonio i-a pus mâna pe fund, când a strâns-o în braţe şi a sărutat-o cu foc? Însă, doar pe Andreea au ajutat-o silicoanele, căci Anamaria Ferenţ şi Iuliana Luciu, ambele cu sâni măriţi de chirurgul estetician, au vărsat lacrimi amare căci vinerea viitoare se vor întâlni la duel.

Mai citeşte:

Doru Todoruţ, eliminat! Luciu şi Ferentz, condamnate la duel! - VIDEO

Mai multe