Andreea Tonciu: "Am dansat goală şi am făcut poze cu telefonul mobil"

18 februarie 2011 0:45   Actualitate
Ultima actualizare:

"Îmi place mult să dansez. Odată, am dansat goală, la mişto, pentru o prietenă şi ne-am făcut poze cu telefonul mobil. Dar nu m-aş combina niciodată cu o femeie, nici măcar cu Cameron Diaz, care e favorita mea. Mai bine cu un bărbat, deşi orice bărbat, indiferent ce cuvinte frumoase îţi va spune, tot numai la sex se va gândi", a spus Andreea pentru www.bucătărescu.ro

Deşi nu a fost cerută în căsătorie, iubita lui Mitea visează la o nuntă mare şi la o rochie de mireasă cu trenă: "Sunt pregătită doar dacă voi avea o nuntă mare, cu toţi prietenii, şi dacă o să-mi ia o rochie lungă, albă, cu trena imensă, împodobită cu cristale Swarowski..."

Şi ca orice gospodină care se respectă, Andreea se pricepe de minune în bucătărie. "M-am apucat de trebăluit prin bucătarie, de pe la 14-15 ani. Fac inclusiv tot felul de ciorbe, borş, perişoare, creme de legume, tot felul de salate, inclusiv pe cea orientală, dar nu ma dau îndărăt nici de la deserturi - clatite, pandişpan cu vişine şi, chiar, cremă de zahar ars".

Vezi aici mai multe poze cu Andrrea Tonciu în restaurantul Bucureştiul Insular.

Mai multe