Andreea Tonciu: «Aş poza complet goală doar pentru 20.000 de euro» VIDEO

17 martie 2011 13:17   Actualitate
Ultima actualizare:

Cititorii Click.ro au stat de vorbă joi cu Andreea Tonciu, invitată la emisiunea online "Click! pe VIP", moderată de Alex Toderaşc. Asistenta lui Ţociu şi Palade a vorbit despre relaţia cu Nicolae Mitea şi a dezvăluit câţi bani solicită pentru a poza complet goală.

Tonciu a respins comentariile fostelor iubite ale lui Nicolae Mitea, potrivit cărora ar fi un "necioplit".

"Poate o fi fost cu ele, cu mine nu. Poate nu au ştiut ele să se comporte cu el. Cu Nicky trebuie să fiu foarte cuminte, extrem de cuminte, să las joburile nocturne şi să nu mai pozez indecent", a declarat ea la emisiunea Click! pe VIP.

Deşi fotbalistul nu a mai prins de multă vreme un contract bun, Andreea a explicat că iubitul ei nu are probleme cu banii.

"N-aş putea, admit, să stau cu un bărbat mai sărac decât mine pentru că eu fac parte din anumite cercuri de un anumit nivel. Păi cum să mă duc eu cu un băiat la suc şi să plătesc eu şi nu el? Pentru ce mai e bărbat?", a explicat Tonciu.

Andreea Tonciu a precizat că nu ar spune "nu" unei şedinţe foto nud, însă doar pentru suma potrivită. "Aş poza goală doar dacă aş primi 20.000 de euro. De asta nici n-am pozat în Playboy", a spus ea.

Click! pe VIP - partea I

Click! pe VIP - partea a II-a

Mai citeşte:

Andreea Tonciu la «Click! pe VIP»: «Fă, tu ai stat cu botul la păsărica mea?» VIDEO

Mai multe