Andreea Tonciu: «Îmi plac bărbații până în 30 de ani și cu bani»

6 decembrie 2011 12:24   Actualitate
Ultima actualizare:

Andreea Tonciu a răspuns fără menajamente tirului de întrebări pe care le-a primit în cadrul emisiunii "Conferința de presa", de pe Antena 2.

Iubita lui Nicolae Mitea a dezvăluit detalii intime din relația sa amoroasă, făcând și o listă cu pretențiile pe care le are în materie de bărbați.

Nicolae Mitea a fost cel care a înșelat, însă Andreea Tonciu l-a iertat: "Nu cunosc cu cine m-a înșelat. [...] Mai sunt cu el pentru că-l iubesc. Atunci când am aflat mi-am dus bagajele la mama,dar m-a convins să mă întors. Acum suntem împreună, dar, ca orice cuplu, mai avem mici certuri. Nu e vorba de o despărțire".

Andreea recunoaște că nu ar putea să aibă o relație cu un bărbat sărac: "Eu sunt foarte sinceră și recunosc că am umblat cu foarte mulți băieți. Dar nu am avut relații foarte serioase, până a se ajunge la actul sexual. Relații serioase am avut cu șapte bărbați. [...] Nu aș vrea să fiu Monica Columbeanu. Îmi plac bărbații până în 30 de ani și care au bani. Nu îmi plac bărbații care nu au bani".

Mai multe