Andreea Tonciu nu vrea să se mărite cu Mitea: «Nu ştiu dacă vreau să-mi petrec restul vieţii cu el»

13 iunie 2013 21:25   Actualitate
Ultima actualizare:

Andreea a declarat că nu ştie dacă vrea să fie doamna Mitea vreodată şi că nu a aflat încă dacă îşi doreşte să fie toată viaţa lângă fotbalist.

"Am foarte multe chestii în cap. Sunt foarte bulversată, având în vedere că noi ne certăm de două, trei ori pe zi. Eu m-am schimbat mult. Mă simţeam ca o femeie măritată, dar nu sunt pregătită pentru acest pas, nu ştiu încă dacă vreau să îmi petrec restul vieţii cu el", a spus aceasta.

Bruneta a dezvăluit motivul pentru care nu mai este atât de tandră şi de apropiată de Niki şi a povestit un episod în care acesta a înşelat-o.

"Mitea m-a înşelat, iar eu l-am prins. Era cu o domnişoară într-un restaurant şi acolo a ieşit un mare scandal. Cred că de aia m-am schimbat faţă de el. Ne-am împăcat, de 5 zile ne vedem mereu şi ne certam de 5 ori pe zi", a declarat aceasta.

Bruneta a fost profund rănită de gestul iubitului ei, cu atât mai mult cu cât domnişoara cu care a fost înşelată nu era de cea mai bună calitate, după spusele ei.

"M-a deranjat foarte mult că am fost comparată cu o domnişoară de la masaj erotic. M-a deranjat că a adus-o în patul în care am trăit eu cu el şi ne-am iubit atât de mult. M-a deranjat şi că m-a minţit: mi-a spus să mă duc acasă pentru câteva zile, că vrea să zugravească camera", a spus aceasta.

Tonciu a mărturisit că mama ei nu ştie încă de împăcarea dintre ea şi Mitea şi că nu crede că acesteia îi va pica prea bine vestea când va afla.

"Mama nu a aflat nimic pentru că este în vacanţă, se distrează. Miercuri vine acasă şi va avea o surpriză. Nu e de acord. Pe ea o deranja că el mă dădea afară din casă atunci când ne certăm şi locuiam împreună. De asta nu îl mai place ea", a declarat aceasta.

Mai multe