Andreea Tonciu se chinuie de 6 ani să ia sala

2 noiembrie 2010 8:12   Actualitate
Ultima actualizare:

Într-un interviu pentru showbiz.ro, Andreea Tonciu (24 de ani) a recunoscut că cele mai triste momente din viaţa ei s-au petrecut atunci când nu a luat permisul.

„N-am luat la sala. Îmi doresc foarte mult să iau permisul de conducere şi asta mă afectează. De la 18 ani am început să învăţ să iau carnetul de conducere", a precizat Andreea care are totuşi maşină, un Opel Tigra.

De precizat că nici Nicolae Mitea, iubitul „divei”, nu are carnet de şofer. Asta nu l-a împiedicat să deţină până în prezent trei maşini, pe ultima achiziţie, un BMW X6 cu 500 de cai putere plătind 100.000 de euro. Bolidul e condus şi în prezent de fratele „fotbalistului”, Viorel.

Instructorii auto i-au transmis Andreei să nu se dea bătută şi că poate ar fi mai bine să citească şi rândurile de sub imaginile din chestionare.

Altfel, Tonciu a mai declarat că în cinci ani îşi doreşte să întemeieze o familie. „S-o termin cu viaţa mondenă, să mă aşez la casa mea."

Cât despre nasul ei, arătat cu degetul de toată lumea? „Mă gândeam într-un timp să-l operez, dar nu vreau să mi-l fac pentru că este farmecul meu."

Mai multe