Andreea Tonciu se mărită la anul, chiar de ziua ei! Nicolae Mitea: «Amândoi ne dorim să ne căsătorim»

13 mai 2014 19:53   Actualitate
Ultima actualizare:

La anul, pe vremea asta, vedeta îşi doreşte să fie deja măritată. Ieri, Andreea Tonciu a împlinit 28 de ani (12 mai, n.r.), iar în toiul chefului a dezvăluit planul ei cu Nicolae Mitea, de a se căsători anul viitor.

În relaţia lor de aproape 7 ani ca în telenovele, Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea s-au certat şi s-au împăcat de atâtea ori, dar pentru că se iubesc, tot împreună au rămas, iar acum, într-un final, au decis să se lege unul de celălalt.

"Anul acesta nu mă voi mărita, dar anul viitor sigur. Vrem să ne deschidem o afacere şi să ne aşezăm la casa noastră. După nunta o să mergem în luna de miere, în Maldive şi acolo vreau să rămân însărcinată", a mărtrisit Andreea Tonciu, pentru Ştirile Kanal D. "Amândoi ne dorim să ne căsătorim", a adăugat Nicky Mitea.

De ziua ei, sărbătorită ieri, bruneta a spus că a decis, împreună cu iubitul ei, ca anul viitor, pe 12 mai, să aibă loc o dublă petrecere în familiile lor: aniversarea Andreei şi nunta cu Mitea. "Ne-am gândit deja şi am stabilit că anul viitor vom face cel puţin cununia civilă, iar cu ajutorul lui Dumnezeu, facem şi nunta", a povestit Andreea Tonciu pentru Ring.

Mai multe