Andreea Tonciu: "Sunt foarte geloasă. Ajung şi la omor pentru iubitul meu"

25 septembrie 2010 11:57   Actualitate
Ultima actualizare:

Sunt împreună de un an şi jumătate, timp în care s-au despărţit de câteva ori din cauza geloziei exagerate a Andreei. Este de notorietate scandalul avut cu Raluca de la Bambi, fosta iubită a fotbalistului, caz în care s-a ajuns la violenţă fizică şi verbală.

"Sunt foarte geloasă. Ajung şi la omor pentru iubitul meu. Glumesc! Dar în relaţia cu iubitul meu, amândoi mai lăsam de la noi...", a declarat Tonciu pentru showbiz.ro.

"Relaţia noastră decurge foarte bine şi este într-un stadiu excelent. Mireasă o să fiu când o să vrea Dumnezeu! Sunt prea tânără să mă căsătoresc. Peste 2-3 ani vreau să mă stabilesc la casa mea. Locuim împreună de când ne-am cunoscut, de un an şi jumătate suntem împreună. Stăm împreună cu mama lui Nicky, aşa că mă ajută soacra foarte mult la treburile casnice", a mai spus ea.

Brunetă a infirmat zvonurile conform cărora şi-ar fi pus silicoane în vacanţa petrecută la Amsterdam şi a declarat că nu vrea să mai facă nicio ajustare din punct de vedere fizic: "Nu vreau nicio schimbare. Sunt perfectă!".

Tonciu şi Mitea plănuiesc să plece şi de Revelion din ţară: "În iarnă o să mergem în Maldive, de sărbători, şi o să vin neagră de acolo, pentru că vreau să mă bronzez", scrie sursa citată.

Mai multe