Andreea Tonciu vrea să-şi asigure nasul pentru un milion de euro

5 august 2013 5:50   Actualitate
Ultima actualizare:

După modelul vedetelor din străinătate, care îşi asigură anumite părţi ale corpului pentru sume cu multe zerouri, şi la noi, câteva vedete autohtone se gândesc să-şi pună la adăpost ce au mai bun. Oana Lis, Roxana Nemeş sau Andreea Tonciu sunt doar câteva dintre obişnuitele petrecerilor mondene, care se gândesc la o astfel de asigurare.

Oana Lis a declarat pentru ziarulring.ro că ar vrea să-şi asigure sânii. Soţia fostului primar al Capitalei a luat în calcul la suma de 5.000 de euro, adică atât cât să-i ajungă de un implant mamar în caz de necesitate.

Şi Roxana Nemeş se gândeşte să se "protejeze" finaciar. Ea vrea să-şi asigure vocea, iar pentru acest lucru a început să facă demersuri serioase:

"Am descoperit un ceai care face, pur şi simplu, minuni, curăţă vocea foarte bine.

Mă gândesc ca după ce termin cura să fac o astfel de asigurare. Nu ştiu care va fi valoarea ei, de acest lucru se ocupă managerul meu", a povestit artista pentru "Ring".

Andreea Tonciu nu îşi mai consideră nasul atipic un defect ci i se pare deja un brand personal. "Nu mă mai operez! Vreau să-mi asigur nasul pentru 1.000.000 de euro", a declarat, scurt şi la obiect, Andreea Tonciu.

Mai multe