Andrei: «Acum două zile am dormit cu Sylvia în acelaşi pat»

9 aprilie 2012 16:42   Actualitate
Ultima actualizare:

S-au despărţit în urmă cu două săptămâni, dar dorm în continuare în acelaşi pat. Andrei a ierat-o pe Sylvia pentru infidelitate, însă spune că nu sunt şanse ca ei doi să se împace.

Sunt pe punctul de a divorţa, însă dorm în acelaşi pat. Andrei de la Alb Negru a vărsat lacrimi amare pentru Sylvia, însă renunţă la despărţire. Cântăreţul nu e fericit şi susţine că este în şoc după ce a descoperit că Sylvia l-a înşelat cu un manechin.

«Am iertat-o pe Sylvia, suntem în postul Paştelui şi trebuie să fim iertători. A fost o perioadă grea pentru toată lumea. Nu am divorţat, urmează să facem asta după sărbători. O să vorbesc cu Sylvia şi o să hotărâm când o să facem acest pas. nu vreau să fac lucrurile forţat, vreau să vină firesc», a mărturisit Andrei la Happy Hour.

«Nu am plecat încă din casă. Săptămâna viitoare o să mă mut. Acum două zile am dormit cu Sylvia în aceeaşi cameră, în acelaşi pat. Asta a fost, nu putem dormi în camere separate. Stăm de vorbă, vorbim, nu se pune problema unui scandal între noi. Deocamdată nu se pune problema unei împăcari. Cu trecerea timpului devii mai relaxat», a spus el.

«Nu mai există nimic între noi, suntem încă în stare de şoc. Sylvia nu a încercat să repare nimic, a înţeles că nu mai are rost. Cu Iulian nici nu am ce să mai vorbesc. Nu mă interesează dacă se vede cu ea, e treaba ei. Eu am iertat-o pe Sylvia, Îmi e dor de Sylvia pe care o ştiam», a mai declarat acesta.

Mai citeşte:

Andrei, distrus despre despărţirea de Silvia: «Sunt într-o stare foarte proastă»

Andrei, ce cearcăne ai făcut! «Am plâns nopţi întregi după Sylvia»

Casa Sylviei, golită de socri - FOTO

Mai multe