Andrei Leonte s-a plimbat o lună cu o baterie uzată în buzunar

6 iunie 2012 17:33   Actualitate
Ultima actualizare:

Andrei Leonte, câştigătorul primului sezon X Factor a fost aseară invitat să acorde un premiu la Green Awards 2012, evenimentul organizat de WWF în parteneriat cu alte ONG-uri, în semn de apreciere sau, dimpotriva, de mustrare pentru politicienii şi jurnaliştii care s-au remarcat în 2011 în activităţi de protecţie a mediului. Ecologist convins, Andrei a acceptat invitaţia fără să stea pe gânduri şi, mai mult, le-a şi cântat celor prezenţi la eveniment.

Că Andrei Leonte este îndrăgostit de muzică nu mai este un secret pentru nimeni. Nu mulţi sunt însă cei care ştiu că învingătorul primului sezon X Factor este un ecologist convins. Convingerile sale sunt atât de puternice încât s-a întâmplat să se plimbe cu o baterie uzată şi o lună în buzunar, doar pentru a o arunca într-un recipient pentru reciclare sau să se întoarcă de la jumatea drumului pentru a se asigura că nu a uitat lumina aprinsă sau vreun aparat conectat la prize.

Aflând de preocupările sale pentru conservarea mediului, organizatorii evenimentului Green Awards l-au invitat să acorde un premiu în cadrul galei de festivităţi organizate aseară şi să susţină un concert la eveniment. Printre invitaţii la evenimentul de aseară s-au numărat Premierul României, Victor Ponta, Ministrul Mediului, dar şi o serie de personalităţi din lumea politică şi jurnalistică.

Mai multe