Angela Gheorghiu l-a «fermecat» pe preşedintele Medvedev

30 octombrie 2011 16:57   Actualitate
Ultima actualizare:

Soprana Angela Gheorghiu i-a dat pe spate pe toţi cei prezenţi vineri seară la redeschiderea celebrului Teatru Balşoi din Moscova. Românca a fost invitata de onoare a preşedintelui rus Dmitri Medvedev.

Invitaţi aleşi pe sprânceană, de la miliardari ruşi, la vedete de film precum Monica Belluci, au admirat-o, vineri seară, pe Angela Gheorghiu, care a cântat în deschiderea celebrului teatru.

Îmbrăcată într-o rochie de seară care i-a scos în evidenţă toate formele, Angela Gheorghiu a atras toate privirile şi la petrecerea de după concert.

Preşedintele rus a prezentat-o pe Angela Gheorghiu celor mai importanţi invitaţi

Asta, după ce i-a lăsat cu gura căscată pe toţi cu vocea sa. Cel mai „fermecat" de celebra româncă a fost chiar preşedintele rus, Dmitri Medvedev, care a stat aproape toată seara prin preajma ei.

Mai mult, s-a pozat cu ea ori de câte ori a avut ocazia. Angela Gheorghiu a redeschis oficial Teatrul Balşoi, după ce acesta a trecut prin mai bine de şase ani de renovări.

Dmitri Medvedev a admirat-o îndelung pe soprana româncă

Printre invitaţii la eveniment s-au aflat şi foştii preşedinţi ruşi Vladrimir Putin sau Mihail Gorbaciov, iar spectacolul a durat circa două ore.

Restaurat cu 700 milioane de dolari

Clădirea Teatrului Balşoi a intrat în 2005 într-un amplu proces de renovare. Mobilierul a fost schimbat, iar pe pereţi au apărut iarăşi ornamentele din lemn rar, aurite.

Clădirea teatrului datează din 1776

A fost schimbată şi cortina, care este făcută acum dintr-un material ignifug, cu fire aurite.

A fost readus la viaţă şi un candelabru greu de două tone, care a necesitat schimbarea a 13.000 de piese şi adăugarea a trei kilograme de foiţă de aur.

Mai citeşte:

Angela Gheorghiu s-a împăcat după doi ani cu soţul ei, tenorul Roberto Alagna

Angela Gheorghiu, Lady Gaga pentru Tabu

Recenzii contradictorii pentru prestaţia Angelei Gheorghiu din «Tosca»

Mai multe