Ani Creţu a dat jos două kilograme în două săptămâni: «Sunt terminată!»

21 martie 2014 14:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Viroza urâtă pe care a făcut-o copilul ei, Adan (un an), nopţile albe în care l-a vegheat, grija, dar şi stresul organizării petrecerii de tăiere a moţului, toate acestea şi-au pus amprenta asupra actriţei Ani Creţu. A ajuns în pragul oboselii, a slăbit câte un kilogram pe săptămână, iar azi-noapte, după petrecere i-a fost foarte rău.

„Nu am apucat să mănânc nimic la petrecere, apoi mi-a fost rău toată noaptea, am dormit fix o oră, de la 7 la 8 dimineaţa. Sunt terminată de oboseală, iar acum trebuie să merg la o filmare", ne-a spus Ani, în timp ce alerga grăbită pe scări. Perioada stresantă din ultimele două săptămâni, cu boala copilului şi organizarea evenimentului, şi-a spus cuvântul. Actriţa, care şi aşa e slăbuţă, a mai pierdut două kilograme.

Din fericire, acum toate s-au terminat cu bine. Fiul ei e în curs de vindecare, iar petrecerea a ieşit ca la carte. „Iniţial era programată pentru vinerea trecută, la Ambasador Play, dar cum Adan era cu perfuzii în mânuţă, am amânat-o pentru joi seara. Am avut circa 45 de invitaţi, dintre care 16 copii", povesteşte Ani.

Tortul - plin de "broscuţe"

Cel mai mare succes l-a avut tortul de aproape 12 kg. Îmbrăcat în marţipan, îl înfăţişa pe Adan într-o bărcuţă, plutind pe un lac plin de broscuţe. „El e fascinat de broscuţe, multe jucării şi decoraţiuni de acasă sunt sub formă de broscuţă. Chiar şi cutia în care i-am pus şuviţa de păr a fost sub formă de broască. În rest, tortul delicios, toată lumea a mâncat porţii duble", povesteşte actriţa.

Copilul va fi un motociclist bogat şi cochet?

Obiceiul dictează ca, la tăierea moţului, să i se pună în faţă copilului o tavă cu diverse obiecte. În funcţie de ce alege, se spune că acele lucruri îl caracterizează, în viaţă. Adan a avut la dispoziţie bani, cosmetice, cheile de la casă, de la maşină, de la motocicletă, o carte de vorbire scenică, o seringă, o pensulă de make-up, că nu se ştie niciodată... Dintre toate, micuţul şi-a înfipt mână, fără să clipească, în cheile de la motocicletă, parfum şi bancnota de 100 de euro. Oare va fi un motociclist cochet, cu euro la purtător?

Mai multe