Aniversare cu ghinion? Iulia Albu a rupt cuţitul în tort! - VIDEO

28 iulie 2011 16:40   Actualitate
Ultima actualizare:

Soţia lui Mihai Albu şi-a aniversat astăzi ziua de naştere la Jubile The Ballroom, din nordul capitalei. Avocata şi-a dorit o petrecere mai specială şi a ales să organizeze un shooting cu cele 10 finaliste ale campaniei "Manifesto. Sunt frumoasă pentru că sunt eu".

Iulia Albu a împlinit azi 30 de ani şi recunoaşte că, deşi i-ar fi plăcut să împlinească doar 25 de ani, se simte mândră de vârsta pe care o are.

"Am învăţat foarte multe lucruri, în acest moment am aproape oamenii potriviţi, alături de care pot să construiesc lucrurile pe care mi le doresc", ne-a spus avocata.

Totuşi, Iulia mai are câteva dorinţe! Ea ne-a mărturisit că îşi doreşte ca manifestul împotriva abuzului de operaţii estetice să fie promovat cât mai mult şi ne-a dezvăluit că-şi mai doreşte un copil.

"Vreau ca această campanie «Sunt frumoasă pentru că sunt eu» să ajungă cât mai sus. Nu pot să divulg paşii următori, dar o să aflaţi cu siguranţă despre ce e vorba. Îmi mai doresc un copil, dar doar peste doi ani, şi-mi mai doresc ca pe plan personal lucrurile să fie ca în acest moment", ne-a declarat Iulia.

Cine ar fi crezut că, la cât e de slabă, Iulia Albu este capabilă să facă praf un cuţit?

În timp ce încerca să taie tortul, avocata a apăsat atât de tare pe cuţit încât l-a rupt în două.

"Ce înseamnă asta? Să vină un profesionist să taie acest tort fiindcă eu am rupt cuţitul", a spus Iulia.

Fiica ei Mikaela, în vârstă de doi ani, a fost prima persoană care a felicitat-o.

"De dimineaţa, a venit, m-a pupat şi m-a strâns în braţe, a fost cel mai frumos cadou", a declarat Iulia.

Mikaela a fost şi ea prezentă la aniversarea vedetei. Micuţa, îmbrăcată într-o rochiţă din dantelă, a fost în centrul atenţiei şi nu s-a dezlipit de mama ei.

 Designerul a întârziat foarte mult la ziua soţiei sale. Acesta a fost foarte ocupat cu noua lui colecţie şi nu a reuşit să ajungă la eveniment decât spre final.

"Ştia că vin, doar că am întârziat puţin. I-am pregătit câteva surprize în cursul zilei de azi, dar nu vreau să le divulg. Buchetul pe care i l-am dăruit are 131 de trandafiri", ne-a declarat Mihai Albu, care a plecat imediat după ce şi-a felicitat soţia.

Citeşte şi:

Iulia Albu şochează din nou! A umblat desculţă de ziua ei! FOTO/VIDEO

Mihai Albu a întârziat la ziua soţiei sale! FOTO

Mai multe