Anka Neacşu şi-a «abandonat» soţul de ziua lui

17 octombrie 2013 16:19   Actualitate
Ultima actualizare:

De săptămâna trecută, Anka Neacşu a venit în România pentru a lansa piesa intitulată „Îţi pare rău”, dar şi pentru a susţine câteva concerte pe care le programase încă de când se afla în Turcia.

Proiectele muzicale au ţinut-o departe de un eveniment foarte important din familie, şi anume ziua soţului ei. Turcul Serkan Yaman a împlinit, marţi, 34 de ani şi a fost nevoit să petreacă singur. „S-a nimerit ca lansarea piesei şi concertele să aibă loc chiar în preajma aniversării soţlui meu şi din păcate nu am putut să-i fiu alături. Petrecem când mă întorc, peste o săptămână", ne-a spus Anka.

Şi, totuşi, solista a avut grijă să-i cumpere un cadou special, pe care i l-a dăruit într-un mod original. „Înainte să plec din Turcia, i-am cumpărat un ceas pe care şi-l dorea foarte mult. L-am ascuns într-un dulap şi i-am lăsat nişte bileţele care îl direcţionau spre locul respectiv. «Du-te spre cuptorul cu microunde», «caută sub covor», sau «mergi spre cuptorul cu microunde» şi la sfârşit «caută în dulap». În ziua respectivă, ne-am văzut pe Internet şi am fost bucuroasă să-i văd reacţia după ce a descoperit cadoul meu", ne-a mai spus cântăreaţa. Solista s-a mutat în Turcia după ce s-a căsătorit cu turcul Serkan Yaman, anul trecut, în iunie.

Mai multe