Anna Lesko, Oana Mareş spune că eşti indecentă!

14 mai 2012 17:54   Actualitate
Ultima actualizare:

Plecată să susţină un concert la Botoşani, Anna Lesko şi-a făcut puţin timp pentru a vizita şi casa memorială a marelui poet Mihai Eminescu.

Fericită că a ajuns la biroul la care lucra poetul odată, cântăreaţa şi-a făcut o fotografie ca s-o aibă amintire. "Când am fost la Botoşani, am vizitat şi casa memorială a lui Mihai Eminescu. A fost emoţionant pentru mine, mi-a dat o energie şi o stare extraordinară înainte de concert", spune Anna. Iată că poza a stârnit mai multe impresii decât se aştepta Lesko. Oana Mareş, prezentatoarea emisiunii "It's Show Time" (Antena 2), nu consideră deloc frumos gestul Annei de a-şi "odihni" sânii chiar pe biroul marelui poet.

"«În mod cert, oamenii de ştiinţă au primit o palmă de la impresarii starurilor din România. Nimeni nu s-a mai gândit să scoată în cantităţi industriale imbecilitate dezbrăcată de atitudine, etalon al prostului gust şi al ridicolului extrem». Alain Gavriluţiu spune asta într-o carte a sa! Mi-am adus aminte după ce am văzut o poză cu Anna Lesko, ce-şi odihnea sânii «neprelucraţi» pe biroul unde scria Eminescu pe vremea când respira! Vezi, dacă nu a vizitat casa memorială a lui Eminescu în şcoala primară ca noi toţi, pe vremea când nu aveam sânii destui de obraznici să ne sară din decolteu să atingă ceva cultură!?", a comentat Oana, pe pagina de Facebook.

Mai multe