Anna Lesko, operată de chist la sân - VIDEO

30 martie 2012 18:17   Actualitate
Ultima actualizare:

S-a speculat că are silicoane, dar ea zice că nici vorbă de aşa ceva! Anna Lesko declară că şi-a făcut la sâni o singură intervenţie, dar nu de mărire, ci de îndepărtare a unui chist.

Invitată la postul de radio online Radio România 3Net, în emisiunea „Pătratul" cu Marius Stoica şi Deejay Adrian Şaguna, solista a fost supusă unui tir de întrebări marca Click!

Întrebată dacă are silicoane, Anna a negat: "Nici pomeneală. Acum cinci ani am avut o mastoză chistică şi am avut nevoie de o intervenţie la nivelul sânilor. Folosesc sutiene cu push-up şi corsete. Bustul meu e generos de la natură".

Totodată, Anna Lesko a lămurit şi zvonurile privind relaţia ei cu Irinel Columbeanu, apărute după ce au fost împreună la o emisiune TV. "Nu ne-am împăcat fiindcă nu ne-am certat niciodată. Pur şi simplu ne-am despărţit. Vorbim la telefon, pentru că sunt o fată educată. Dar au trecut prea mulţi ani ca să reluăm relaţia. Acum Irinel trebuie să aibă grijă de sănătatea lui şi de fetiţa pe care o are", a explicat artista.

____________________________

Urmăreşte aici cele mai importante momente din emisiunea "Pătratul" cu Anna Lesko, de la Radio România 3Net, AICI.

____________________________

Mai multe