Antonescu îşi jigneşte colegii de partid

11 martie 2011 19:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri că deputatul liberal Adriana Săftoiu nu are dreptul să vorbească despre modul în care se raportează el la trecut în condiţiile în care este o "pedistă" şi o "moralistă second-hand".

"Ţipete ascuţite scoate şi doamna Săftoiu. Altă fe­­me­­ie pedistă, actualmente în PNL, moralistă second-hand. Doamna Săftoiu îmi spune mie că trecutul contează. Ca să vezi! Nu mai spuneţi, doamna Săf­­toiu! Mie îmi spuneţi? Dumneavoastră îmi spu­­neţi?", a comentat Anto­­nescu, într-o conferinţă de presă.

El a răspuns astfel deputatului PNL, care i-a transmis că ar trebui să aibă în cazul Voiculescu aceeaşi atitudine pe care a avut-o în 2006, când a pledat pentru excluderea din partid a Monei Muscă, pe motiv că a semnat un angajament cu Securitatea.

"Cum aş putea eu să înţeleg reacţia colegilor mei, care pe de o parte au semnat Legea Lustraţiei, iar pe de altă parte, vin şi-ţi spun că nu contează trecutul?", spune Adriana Săftoiu.

„Iată cât de nuanţat a devenit domnul Antonescu. În acest caz spune: «Ce legătură avem noi cu domnul Voiculescu, noi am făcut o alianţă cu Partidul Conservator». Dar cu Mona Muscă, cum rămâne?".

Mai multe