Antonia, în 2011, despre Vincenzo: «Relația mea cu el e foarte frumoasă. Îl iubesc»

27 noiembrie 2012 17:08   Actualitate
Ultima actualizare:

Într-un interviu acordat revistei "Tango" anul trecut, Antonia a povestit despre căsnicia ei cu Vincenzo, pe care îl considera omul cel mai potrivit pentru ea.

Solista avea numai cuvinte frumoase pentru el şi în niciun caz nu lua în calcul o posibilă separare de tatăl fetiţei ei.

"Am zis: Ok, ne casatorim. Eram foarte fericita si nu m-am gandit prea mult. Adica eu nu sunt o persoana care sa gandeasca in detaliu fiecare decizie, daca simt ca e bine, merg inainte. La anumite lucruri ma gandesc mai mult, dar in general ma bazez pe ce imi spune inima. Oricum cred ca daca stau sa analizez fiecare lucru care mi se intampla nu mai fac nimic niciodata. Si atunci am simtit ca e bine si m-am simtit pregatita, chiar daca am 22 de ani, dar si el este foarte tanar, are 24 de ani. De altfel, si eu cand ma uit la alte fete de varsta mea care sunt casatorite sau au copii ma gandesc: Doamne, e prea tanara! Dar la mine nu am simtit asta. Relatia mea cu el e foarte frumoasa si eram de trei ani impreuna cand ne-am casatorit", a declarat Antonia Iacobescu pentru "Tango".

Ea a dezvăluit şi cum a decurs cererea în căsătorie, care nu a fost tocmai momentul visat de unele fete în adolescenţă.

"Eu am simtit de mult, pentru ca batea apropouri la prieteni si la familie, spunea ca vrea sa se casatoreasca cu mine sau facea glume cu mine, si eu zambeam, pentru ca in minte imi spuneam ca daca vreodata o sa ma ceara o sa spun Da, pentru ca il iubesc si nu mai lipsea nimic. (...) Cererea in casatorie nu a fost planificata, a venit pur si simplu - eram noi singuri intr-o seara si el mi-a zis, in cel mai sincer mod: Nu vrei sa ne casatorim? Nu a fost pe un cal alb sau stabilit in detaliu, dar pentru mine nu conteaza asta, a contat ca el a fost foarte sincer si i-am zis Da. Si apoi au urmat pregatirile", a mai spus cântăreaţa.

La momentul interviului, fetiţa celor doi se afla în Italia, cu mama lui Vincenzo, însă Antonia avea de gând să aibă grijă de ea în România.

"Pe cea mica am lasat-o cu mama lui Vincenzo in Italia pe timp de vara, pentru ca eu am avut multe concerte si nu vroiam sa o chinui. Am preferat sa o las acolo, langa mare, cu persoane care o iubesc si o ingrijesc ca mine. Ma ajuta foarte mult soacra mea, imi face experienta mai usoara. Dar acum o aduc in Romania si vreau sa spun ca rolul de mama e o placere, chiar daca ma simt obosita. Insa cred ca depinde si de copil, asta mica a mea zambeste mereu si nu prea plange si mi se pare, nu stiu, trebuie sa treci prin asta ca sa intelegi, mi se pare incredibil. Cand ma uit la ea nu imi vine sa cred ca e copilul meu", a mărturisit Antonia.

Citeşte INTERVIUL COMPLET pe www.revistatango.ro!

Mai multe