Antonia, un model pentru fetele de astăzi! Vezi cine crede asta!

3 octombrie 2013 19:10   Actualitate
Ultima actualizare:

Mulți nu văd cu ochi buni faptul că Antonia i-a stricat căsnicia lui Alex Velea cu mulatra Ana, alții, la fel de răutăcioși o critică pentru cele câteva kilograme pe care le are în plus.

Cu toate acestea, există și vedete care o admiră. Oana Turcu spune că Antonia e un model și îi dă Antoniei, rețeta cu ajutorul căreia poate slăbi. "Ajunsesem într-o perioada să cred că e bine cum e Antonia. Atât de mult o laudă toată lumea - și, până la urmă, are și de ce, pentru că e frumoasă și e un produs muzical bine vândut -, încât mi se părea un model mult mai rezonabil, pentru fetele de astăzi, decât diverse fete cu activități mai îndoielnice", scrie Oana pe blogul ei.

Vedeta postului Antena 2 consideră că Antonia este ironizată nejustificat pentru că s-ar fi îngrășat. "Acum, și Antonia pare să fi decăzut. O fată care arată aproape perfect este ironizată în fel și chip că s-a îngrășat. Ba că alege costume de baie întregi, ca să nu se vadă nu-știu-ce. Ba că mănâncă șaorma. Dacă Antonia alege să facă sport, influențată de fizicul lui Alex Velea, cred că face bine, dar nu e suficient, pentru a obține repede și sănătos silueta pe care știm că o caută", scrie vedeta pe blog.

Oana a găsit pentru Antonia soluția potrivită pentru a scăpa de cele câteva kilograme. Vedeți aici care este aceasta. "Am conceput NUMAI pentru Antonia un tratament care acționează precum muzica ei - repede și bine!", scrie Oana Turcu pe blogul ei.

Mai multe