Antrenorul Mihai Stoichiţă a fost suspendat o etapă

28 iulie 2010 14:33   Actualitate
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Astra Ploieşti, Mihai Stoichiţă, a fost sancţionat, azi de Comisia de Disciplină a LPF cu o etapă de suspendare şi cu o penalitate sportivă de 360 de lei.

Tehnicianul echipei ploieştene a fost eliminat de pe teren duminică de arbitrul Alexandru Deaconu, la meciul Astra - Dinamo (1-2), pentru că a părăsit suprafaţa tehnică ca să protesteze la golul al doilea al oaspeţilor.

Comisia i-a sancţionat pe jucătorii Cosmin Contra (FC Timişoara), Valentin Năstase (Gloria Bistriţa) şi Peter Majernik (FC Braşov) cu câte două etape de suspendare şi cu câte o penalitate de 2.000 de lei, pentru eliminările din prima etapă.

De asemenea, jucătorul Milanov Zhivko (FC Vaslui) a fost sanţionat cu o etapă de suspendare şi o penalitate de 740 de lei, în urma eliminării din partida cu Rapid.

Cluburile FC Rapid şi Universitatea Cluj au primit avertismente pentru incidentele provocate de proprii suporteri la meciurile din etapa I. Managerul sportiv al FC Timisoara, Daniel Stanciu, a primit tot un avertisment din partea membrilor comisiei, pentru cuvintele jignitoare adresate preşedintelui grupării Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu.

Mai multe