Apariţie-şoc într-o emisiune tv: Nicoleta Luciu, cu mâna în ghips. Bruneta explică ce s-a întâmplat

24 iunie 2013 16:02   Actualitate
Ultima actualizare:

Vacanţă plină de peripeţii pentru Nicoleta Luciu. Deşi bruneta, îşi programase un concediu liniştit în Cipru alături de soţ şi cei patru copii ai lor, ea s-a întors cu mâna ruptă şi câteva coaste fisurate. 

Nicoleta Luciu nu s-a putut bucura pe deplin de cele două săptămâni în Cipru. Săptămâna trecută, bruneta şi-a lăsat copiii cu bonele şi cu soţul ei, Zsolt Csergo, şi s-a întors în România ca să prezinte noua emisiune de la Acasă Tv, "Bingo România". Ca să mai prindă totuşi câteva zile de plajă şi distracţie alături de familie, Nicoleta a zburat pentru a doua oară în Cipru, însă în cele câteva zile de vacanţă, s-a accidentat.

Bruneta a apărut la emisiunea de duminică cu mâna în ghips. "Am căzut de pe o cămilă, în timpul vacanţei petrecute alături de familia mea, în Cipru. Nu e nimic ieşit din comun", a glumit acru Nicoleta Luciu.

Pus pe şotii, partenerul de platou al Nicoletei, Max Dragomir a venit cu o cămilă în miniatură şi şi-a rugat colega să facă o reconstituire a evenimentelor, spre amuzamentul publicului.

Nicoleta Luciu, în vacanţa din Cipru, înainte de a cădea de pe cămilă. (Foto: arhiva personală)

Mai multe