Ar fi preferat sarmale în loc de fructe de mare! Invitații Mariei Marinescu au plecat flămânzi de la nunta ei!

24 ianuarie 2013 19:19   Actualitate
Ultima actualizare:

Deși și-a organizat nunta în stil clasic, așa cum și-a dorit toată viața, la Pavilion de la Musique de la Comtesse du Bary, și a avut numai invitați aleși, Maria Marinescu tot nu a scăpat de micile răutăți după eveniment. Nuntașii ar fi vrut mai multă mâncare!

În vara anului 2009, pe o pajiște din fața unui castel de lângă Paris, Maria Marinescu i-a jurat, în franceză, iubire veșnică omului de afaceri Frank Colin. Petrecerea de nuntă a avut loc într-un loc select unde au fost invitate 150 de persoane, printre care Valentina Pelinel și Cristi Boureanu, Ovidiu Zegheru sau Andreea Esca.

Mirii și-au întâmpinat oaspeții cu un meniu sofisticat, cu tot felul de fructe de mare și brânzeturi franțuzești renumite, însă nu au reușit să-i mulțumească pe toți cei care au răspuns invitației lor.

În ciuda eleganței și rafinamentului petrecerii de nuntă a creatoarei de modă și a omului de afaceri Frank Colin, au existat însă și persoane care și-ar fi dorit ca meniul să fie mai îndestulător, după modelul românesc. Maria Marinescu i-a povestit toate detaliile de la fericitul eveniment din viața sa prezentatoarei Maria Simion, fiind invitată la emisiunea ”Showbiz Report-Nuntă de vedetă”.

Maria Simion, prezentatoarea emisiunii Showbiz Report-Nunta de vedetă

Ce cadouri au primit mirii și dacă au respectat tradițiile românești de nuntă, puteti afla duminică, începând cu ora 18.00, la Antena 2.

Mai multe