Arată ca un monstru după ce a bătut-o iubitul milionar

23 martie 2014 19:08   Actualitate
Ultima actualizare:

Şocant! Modelul Alexandra Sereda arată ca un monstru, după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul milionar. Pavel Ushanov a desfigurat-o pentru că l-a părăsit.

Fotomodelul Alexandra Sereda din Moscova (Rusia) avea o relaţie de doi ani cu milionarul Pavel Ushanov şi habar ­n-avea ce monstru se ascunde în el. Tânăra de 27 de ani a simţit că nu-l mai iubeşte şi s-a despărţit de el.

Arată ca un zombie din filmele de groază

Bărbatul de 33 de ani, care este director al unei companii de comunicaţii, n-a înţeles motivul şi i-a cerut explicaţii... cu pumnul. Ushanov şi-a ieşit din minţi şi a început să-i toarne pumni şi picioare. Bătăuşul nu avea de gând să se oprească până când n-o omora.

Dar Alexandra a reuşit să scape din mâinile lui şi a fugit la poliţie. De pe patul de spital, fotomodelul nici acum nu-şi poate reveni: "Dumnezeule, arăt ca un monstru! Când mă uit în oglindă parcă văd un zombie din filmele de groază".

Pavel Ushanov este acum căutat de poliţie pentru că şi-a desfigurat în bătaie iubita şi riscă să petreacă ani grei după gratii, pentru tentativă de omor.

Mai multe