Are 10 ani şi ridică 97,5 kg

22 martie 2012 16:28   Actualitate
Ultima actualizare:

Incredibil, dar adevărat. Naomi Kutin este o fetiţă timidă de numai 10 ani din New Jesey, dar are o forţă inimaginabilă. Ea a reuşit recent să doboare recordul mondial feminin la ridicare de greutăţi.

Americanca Naomi Kutin a uimit întreaga lume reuşind să ridice haltere de 97, 5 kilograme, deşi ea însăşi cântăreşte doar 42 kilograme. Recordul mondial feminin era deţinut de germana Ana Geitner, care la 44 de ani a ridicat haltere de 94 de kilograme, în 2011.

Naomi este o fetiţă drăguţă cu înălţimea de 1,41 m, care arată ca orice copilă de vârsta ei, dar are muşchi de oţel. "Întotdeaua a fost cea mai bună la sport, chiar şi decât băieţii", spune cu mândrie, tatăl ei, Ed. Micuţa a stabilit primul record mondial la vârsta de 9 ani şi este poreclită de toţi cei care o cunosc "superfata".

Un român, băiatul cel mai puternic

Giulian Stroe, supranumit "micul Hercule" e un copil de 7 ani renumit pentru forţa sa. Micuţul, care trăieşte cu părinţii în Italia, a intrat în Cartea Recordurilor în 2004 pentru cea mai rapidă cursă cu o minge între picioare. Recent, a făcut zece flotări pe patru sticle.

Mai multe