Are 7 copii cu fiica vitregă

14 februarie 2011 16:08   Actualitate
Ultima actualizare:

Un monstru din Germania a fost arestat după ce poliţia a descoperit că are şapte copii cu fiica sa vitregă.

Vezi şi:

Monstrul Josef Fritzl plănuise să-şi ucidă familia într-o baie cu acid

Casa ororilor va fi rasă de pe faţa pământului

A făcut şapte copii cu fiica sa, iar pe unul l-a violat

Acesta avea şi două fete naturale pe care le-a obligat să se prostitueze, dar şi un fiu vitreg de care a abuzat de când acesta avea doar patru ani.

Detlef S., în vârstă de 48 de ani, şi-a abuzat sexual fiica vitregă ani la rând, iar în urma abuzurilor, femeia a adus pe lume opt copii dintre care unul a murit.

Poliţia a aflat abia după 11 ani situaţia terifiantă a familiei deoarece aceasta era izolată de resul oamenilor, într-un sat lăsat în paragină.

Din fericire însă una dintre fiicele bărbatului a reuşit să trimită autorităţilor o scrisoare anul trecut.

Acum, monstrul este judecat pentru pentru proxenetism, privare de libertate, întreţinere de raporturi sexuale cu o minoră şi alte câteva capete de acuzare.

Casa ororilor. Aici  s-au desfăşurat actele sexuale de o gravitate maximă

Cazul austriacului Josef Fritzl a şocat întreaga lume

Austriacul Josef Fritzl şi-a sechestrat fiica, Elisabeth, timp de 24 de ani, într-o pivniţă special creată la subsolul casei sale. În tot acest timp, femeia a fost violată de mai multe ori de tatăl său şi a născut în captivitate şapte copii, dintre care unul a murit la naştere.

Trei dintre copii au fost luaţi de austriac şi crescuţi împreună cu soţia lui, căreia îi spusese că Elisabeth a fugit de acasă cu o sectă şi a abandonat copiii. Elisabeth şi ceilalţi trei copii au fost eliberaţi în 26 aprilie 2008, după ce fiica sa cea mare s-a îmbolnăvit grav şi a avut nevoie de spitalizare.

Mai multe