Are ochii negri? Este bun în pat!

22 mai 2014 18:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Vara bate la uşă, iar hormonii o iau razna. Pentru un sezon estival plin de pasiune şi sex fierbinte e nevoie de partenerul potrivit. Sexologii britanici, citaţi de “Daily Mail”, au făcut cercetări serioase despre limbajul facial şi ne îndeamnă să avem mare grijă atunci când ne alegem iubiţii. Iată la ce trebuie să fim foarte atenţi prima dată.

Sprâncene

Dacă sunt subţiri şi rare, partenerul tău nu este foarte interesat de sex. Gândeşte mai mult spiritual decât senzual. Bărbaţii cu sprâncene groase şi "stufoase" debordează de sexualitate şi sunt mereu interesaţi de noi experienţe sexuale.

Nas

Un nas cârn înseamnă romantism şi pasiune. Astfel de persoane nu sunt interesate de aventuri erotice şi preferă poziţiile sexuale tradiţionale. Dimpotrivă, bărbaţii cu nasul mare nu prea sunt interesaţi de sex şi pun acces pe sentimente.

Ochi

Persoanele cu ochi deschişi la culoare (verzi, albaştri) sunt uşor de satisfăcut sexual şi nu pun accent pe dragoste. De asemenea, au tendinţa de a schimba partenerii foarte des. Cele cu ochi negri sunt „zei" în pat şi caută mereu varietate sexuală. Sunt pasionale, deşi par inabordabile.

Buze

Cu cât buzele sunt mai cărnoase, cu atât mai pasionali după sex sunt bărbaţii. Cei cu buza inferioară mai mare sunt aventurieri şi infideli partenerelor. Persoanele cu gura mică sunt lipsite de inhibiţii în pat şi foarte creative. Ating repede climaxul, sunt loiale, dar mai puţin afectuoase.

Riduri

Ridurile fine de sub ochi se regăsesc la persoanele care au un apetit sexual foarte ridicat, fiind pregătite oricând pentru o aventură sexuală. Persoanele cu riduri fine în jurul gurii sunt foarte greu de satisfăcut şi vor să fie mereu în centrul atenţiei.

Mai multe