Arestat când îi fierbea capul prietenului

9 decembrie 2012 16:25   Actualitate
Ultima actualizare:

Iubitul i-a devenit victimă! L-a omorât în timpul sexului, l-a ciopârţit şi i-a fiert capul la oala sub presiune! Pentru a-i da gust a adăugat puţină sare şi piper. Însă n-a apucat să-şi consume cina că a fost arestat.

Miros dulceag de carne fiartă, garnisită cu mirodenii! Iată ce au simţit poliţiştii din Berlin atunci când l-au arestat pe Michael S., 44 de ani. Capul unui bărbat fierbea într-o oală pe aragaz, iar criminalul se pregătea de masă când a fost surprins de autorităţi. Restul corpului bărbatului fusese atent tranşat şi pus la congelator pentru mai târziu.

Cadavrul a fost ridicat pe bucăţi de poliţişti

Michael şi Carsten S., 37 de ani, se cunoscuseră în prima parte a acestui an pe internet, pe un site pentru homosexuali. În timpul unei partide de sex, Michael i-a legat mâinile şi picioarele partenerului său, după care i-a astupat nasul şi gura, lăsându-l pe acesta să se sufoce în chinuri. Detaliile oribilei crime au fost dezvăluite abia în timpul procesului. Pentru fapta sa, criminalul a fost condamnat la 3 ani de închisoare. 

Mai multe