Arlauskis: «Am făcut injecţii ca să pot apăra!»

28 iulie 2010 15:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Arlauskis a făcut minuni în repriza secundă, când ruşii au atacat în valuri, profitând de faptul că ialomiţenii evoluau în doar zece jucători.

Lituanianul s-a temut însă că nu îşi va putea duce misiunea la bun sfârşit. S-a lovit foarte rău la şold, la o paradă din prima repriză, şi s-a ales cu dureri îngrozitoare.

La pauză s-a pus chiar problema ca Arlauskis să fie înlocuit de rezerva Cătălin Grigore. Medicul i-a transmis că mai poate continua doar dacă îşi face injecţie cu antiinflamator!

"Am strâns din dinţi, am făcut injecţie, iar durerile m-au mai lăsat. După meci am început să simt din nou că înnebunesc de durere", a mărturisit portarul ialomiţenilor pentru Adevărul.

"Urziceniul a jucat în stilul tiki-taka. Ruşii au greşit, ne-au tratat cu superioritate, dar până la urmă au realizat că avem o echipă puternică".

Referitor la eliminarea lui Pădureţu, internaţionalul lituanian a menţionat: "Arbitrul a stricat jocul. Pădureţu a primit cartonaş roşu foarte uşor. Dacă am fi jucat în unsprezece sunt sigur că i-am fi bătut pe ruşi. Oricum, suntem încrezători în calificare. Vom merge la Sankt Petersburg să obţinem un rezultat mare".

Citeşte şi:

Urziceni - Zenit 0-0 / Spaletti: "Unirea s-a apărat excelent"

Marius Bilaşco: "Vom fi eroi dacă trecem de ruşi"

MM Stoica: "Sunt mândru de jucătorii mei. Au fost nişte eroi"

Brandan şi Semedo, pedepsiţi pentru că au fost în club

S-a făcut fotbalist datorită bunicii

A venit la Urziceni în 2007, la pachet cu fratele său, Davydas, mai mare cu un an decât el. Davydas s-a accidentat şi nu a fost oprit la Urziceni, iar acum evoluează în campionatul din Lituania

S-a făcut fotbalist datorită unuia dintre bunicii lui. "Îi plăcea foarte mult fotbalul şi a insistat să practic acest sport. Mă ducea zilnic la antrenament. Din nefericire, a murit acum trei ani", a mărturisit "Arla".

Se iubeşte de patru ani cu Neringa (21 de ani), o blondă din Lituania, care este studentă la drept. Cei doi intenţionează să se căsătorească.

Iubeşte animalele. I-a cumpărat iubitei lui un câine, bichon alb, care a fost botezat Arlis.

Locuieşte în Băneasa, într-un apartament închiriat din complexul Green City, dezvoltat de firma patronului Dumitru Bucşaru.

E om de bază în echipa naţională a Lituaniei, cu care a câştigat în această vară Cupa Balcanică.

Mai multe