«Aş veni la Steaua!»

16 noiembrie 2010 16:09   Actualitate
Ultima actualizare:

Marius Lăcătuş e la un pas de a treia despărţire de Steaua ca antrenor!

Totul pare a fi o chestiune de zile după ce patronul l-a desfiinţat pe tehnicianul roş-albaştrilor la finalul meciului cu Gaz Metan.

Iar când „Fiara" s-a plâns de discursul dur al latifundiarului, acesta i-a mai dat o lovitură fostului număr 7: „ Lăcătuş e afectat? Asta e! Tot a luat nişte bani, iar, ieri dimineaţă, când s-a spălat pe faţă a mai găsit 1.000 de euro pe chiuvetă".

Mai mult, Becali l-a şi descris pe tehnicianul cu care îl va înlocui pe Lăcătuş, în cazul în care „Fiara" nu va scoate echipa din criză:

„Vreau un antrenor serios, care şi-a demonstrat valoarea prin performanţele obţinute".

Vestea bună pentru finanţatorul Stelei şi fanii roş-albaştrilor este că, în acest moment, există un antrenor care se potriveşte perfect cu ceea ce vrea Becali: e fost stelist, are un CV impresionant, care cuprinde titluri cucerite în Portugalia şi Belgia, e liber de contract şi, cel mai important, ar vrea să preia echipa! Omul care întruneşte toate aceste calităţi e Ladislau Bölöni.

Contact de „Click!", fostul selecţioner a comentat posibilitatea de a ajunge în Ghencea.

„E o variantă foarte interesantă. De dorit, mi-aş dori să antrenez Steaua, dar acest lucru ar fi greu din două motive. În primul rând, să vin în locul lui Lăcătuş, la care ţin foarte mult, mă pune într-o situaţie delicată. Al doilea motiv n-aş vrea să-l comentez", ne-a spus Bölöni, care se referă la relaţia „cu scântei" cu Gigi Becali.

A fost în război cu Gigi Becali

„Becali e ca un tată alcoolic, care vine acasă beat şi, într-un acces de violenţă, sparge tot."

„Steaua e în mâna unui om care-şi bate joc de ea pentru că nu are capacitatea intelectuală de a o conduce."

„Mă deranjează că Duckadam nu ştie în ce s-a băgat la Steaua. O să fie doar o marionetă în faţa tribunei." Loţi Bölöni, antrenor august 2010

„Bölöni e un nebun, un vagabond! Îi dau lui emblema Stelei să o antreneze, să o ia acasă. Ce mare jucător a fost el pentru Steaua? Să se ducă la el în Ungaria." Gigi Becali, patron Steaua octombrie 2009

Mai multe