Ashley Cole voia sex la telefon înainte de meciuri

4 iulie 2010 17:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Anglia a remizat cu americanii, 1-1, dar jucătorul lui Chelsea nu a fost afectat, după meci continuând să se gândească doar la sex şi la blonda pe care a agăţat-o pe Facebook.

Fundaşul i-a trimis 139 de sms deocheate. "Mesajele le primeam chiar înaintea meciurilor, cred că după aia îşi lua echipamentul şi începea partida", a spus blonda.

Apoi, a dezvăluit pentru "Sunday Mirror" că jucătorul i-a cerut să facă sex la telefon: "Ore întregi îmi dădea mesaje, mă punea să-i dau poze, filme şi să-i vorbesc murdar la telefon".

Cole e recunoscut ca un afemeiat, motiv pentru care soţia sa, Cheryl, a divorţat. "The Sun" a publicat un articol cu una dintre amantele lui, Aimee Walton, pe care a agăţat-o într-un club.

"E sălbatic în pat. Ştie exact ce face şi e bun. Însă a fost o mare greşeală şi o regret. Băusem mult şi am făcut ce a vrut el", a spus ea.

Ulterior, ziarele au anunţat că Aimee ar fi gravidă. Pe lista "victimelor" sunt mai multe modele din Anglia, dar aventura cu Ann Corbitt a pus capac mariajului după ce Ashley s-a culcat cu ea în cantonamentul lui Chelsea, când englezii au efectuat un turneu la Seattle.

În plus, Cole a fost suprins beat în cantonamentul naţionalei şi râzând cu poftă după ce Germania zdrobise Anglia cu 4-1. El nu mai are viitor la naţională, Capello dorind să facă schimbări radicale.

Mai multe