Asta-i culmea! A violat o tânără, dar a scăpat de puşcărie dintr-un motiv halucinant

6 mai 2013 15:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Un bătbat de 40 de ani din Anglia a scăpat de închisoare, după ce a fost acuzat că a violat o tânără de 21 de ani.

Andrew Machin a recunoscut că fata, pe care a cunoscut-o prin nişte prieteni comuni, nu a consimţit actul sexual, dar nu şi-a putut controla acţiunile, pentru că suferă de sexsomnie.

El este unul dintre primii acuzaţi de viol care scapă de puşcărie invocând acest motiv. Machin a povestit juriului că a băut împreună cu tânără de 21 de ani şi că a condus-o acasă pentru că fata nu se putea ţine pe picioare din cauza alcoolului. La un moment dat, a adormit lângă ea şi nu şi-a dat seama că fac sex.

"Voiam doar să dorm. Nici nu ştiam unde sunt când m-am trezit. Am vrut numai să o ajut. Am dus-o acasă, am ajutat-o să vomite şi am băgat-o în pat. Nu am vrut să fac sex cu ea şi nu am intenţionat să îi fac rău. Mă simt oribil pentru ce s-a întâmplat", a pus bărbatul, cu ochii în lacrimi.

Declaraţiile sale au fost confirmate de soţia sa, în vârstă de 38 de ani. "Facem sex şi el nici nu ştie. E ca şi cum ar fi hipnotizat."

Fata de 21 de ani a recunoscut că a fost ajutată să ajungă acasă de cel care avea să devină violatorul ei şi că a intrat în panică atunci când şi-a dat seama ce se întâmplă. "Eram încă beată. Am urlat la el să se oprească, dar nu s-a oprit. Dacă era o aventură de o noapte, o partidă de sex cu un necunoscut, dar pe care mi-aş fi dorit-o, nu aş fi spus nimic nimănui. Dar ce s-a întâmplat a fost oribil.."

Mai multe