Atentat cu bombă la biroul Angelei Merkel!

2 noiembrie 2010 19:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Conţinutul pachetului, adresat cancelarului german Angela Merkel, era "menit cel puţin să rănească oameni", a adăugat el. Întrebat despre praful negru despre care presa germană a scris că se afla în pachet, el s-a limitat să spună că ancheta continuă.

Conform presei, pirotehniştii au dezamorsat pachetul cu ajutorul unui tun de apă.

"În timpul controalelor de rutină ale mesageriei, a fost descoperit un mic pachet care prezenta semne suspecte, ce indicau posibilitatea unui explozibil", afirmase anterior Seibert, într-un comunicat. El a precizat că nimeni nu a fost rănit.

Clădirea Cancelariei, care se află la câţiva metri de biroul care a recepţionat coletul, nu a fost evacuată, cancelarul german, Angela Merkel, fiind într-o vizită oficială în Belgia.Un colet suspet a fost identificat la biroulul cancelarului Angela Merkel, din Berlin. Pachetul ar fi sosit prin poştă, informează presa germană.

Angela Merkel nu se afla în imobil. Ea se este într-o vizită oficială în Belgia, informează Mediafax.

Colete suspecte au fost identificate astăzi şi în Grecia. Până la ora prânzului, în total, cinci colete-capcană au fost adresate ambasadelor Elveţiei, Bulgariei, Rusiei, statului Chile şi Germaniei. Nu s-au înregistrat victime.

Tot astăzi o explozie a avut loc la ambasada Elveţiei din centrul Atenei, iar o patrulă de poliţie a fost atacată cu focuri de armă la periferia capitalei.

Mai multe